Nyhetsflöde

Bp vinner ramavtal med Rättviks Kommun

ByggProjekt vinner ramavtal med Rättviks Kommun. I samband med detta etablerar sig även ByggProjekt på orten. Byggprojekt finns nu etablerade med kontor i Falun, Leksand och Rättvik i Dalarna.

Bp bygger Djurhus i Rättvik

ByggProjekt bygger om och till markbyggnadshallen vid Stiernhööksgymnasiet som ska byggas om till djurhus för smådjur inkl. undervisningslokaler.

Bp Bygger LSS-Boende åt Vansbro Kommun

Vansbro Kommun har genom dess fastighetsenhet tagit fram handlingar för upphandlig av ett LSS- och korttidsboende på fastigheten Spiken1. Det är en byggnad som skall innehålla sex lägenheter, gemensamhetsytor, personalutrymmen, teknikutrymmen, tvättstuga och förråd.

Helikopterplatt i Mora klar

I och med invigningen av helikopterplattan i Mora den 8 maj är Bp:s projekt med helikopterplattan, i direkt anslutning till akuten vid Moras Lasarett i mål. Dalarna har kommit långt när det gäller att kunna ta hand om svårt sjuka och skadade personer där det är viktigt att snabbt kunna sätta in rätt resurser och vård för att rädda liv.

Bp etablerar kontor i Leksand

Bp har nu etablerat sig i Leksand. I samband med att ramavtalet med Leksandsbostäder och projekt i Mora så finns nu bp permanent i Leksand.

Kontakta oss

Huvudkontor: AB Byggprojekt | Kvarngatan 6 | 784 63 Borlänge | Tel 010-75 00 510 | info(at)abbp.se
Lokalkontor: Rättvik | Avesta