Om oss

Bp är idag inne i andra generationen som familjeföretag. Företaget startades 1989 med huvudfokus på fastighetsutveckling och förvaltning. På senare år efter att andra generationen tog över verksamheten operativt och fastigheter avyttrats har inriktningen renodlats mot husbyggnadsproduktion. Som helägt familjeföretag präglas verksamheten av entreprenörskap, kostnadsmedvetenhet och stort kundfokus som långsiktighet.

Våra kärnvärden är av stor vikt och genomsyrar hela företaget. De utgör fundamentet som alla i vår organisation kan luta sig mot när svåra beslut ska fattas, likväl som vid vardagligt uppförande.

Ansvar
Som medarbetare på bp ansvarar vi för våra handlingar som påverkar det dagliga livet kort- och långsiktigt för våra kunder och arbetskamrater. Vi tar ansvar för vårt eget handlande
Kontakta oss
Samverkan
Vi samverkar för att göra det bästa både i och utanför arbetet
Kontakta oss
Engagemang
Vi jobbar ständigt för att leverera en produkt och service som överträffar kundens förväntningar
Kontakta oss
Långsiktiga mål
Byggprojekts övergripande mål är att skapa värde för kunder och aktieägare

Våra tjänster

För att nå framgång i projekten krävs minutiös detaljplanering, projektledning, produktionsstyrning och utförande av duktiga och erfarna hantverkare. Ett team med engagemang och kunskap likväl som underentreprenörer som delar och möter projektets mål.

Bp Entreprenad bygger kommersiella och offentliga lokaler som industrianläggningar, skolor, kontor, handelscentrum, sjukhus och vårdlokaler till kunder inom den privata, kommunala som statliga sfären oavsett entreprenadform.

Bp Byggservice utför hundratals uppdrag årligen för den professionella och kommunala marknaden men även hos konsumenter. Projekten är oftast renovering-, om och tillbyggnader som varierar stort i storlek, allt från ett fönsterbyte till komplexa ombyggnationer.

_DSC4215
GDPR
Vill du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter
Klicka här

Kontakta oss

Huvudkontor: AB Byggprojekt | Kvarngatan 6 | 784 63 Borlänge | Tel 010-75 00 510 | info(at)abbp.se
Lokalkontor: Rättvik | Avesta